Autóverseny

2024.08.29. 16:00

Rali a Bakony szívében, a legmagasabb hegyénél – Mutatjuk, hol lesz lezárás, forgalomnövekedés

A II. WHB Győr Rally szeptember 7-i, szombati futamai miatt Olaszfalunál, Bakonynánánál és Tésnél lesznek lezárások, ezen a környéken lehet a nézők miatt is forgalomnövekedésre számítani. Szeptember 8-án, vasárnap Bakonybélnél.

Rimányi Zita

A szombati lezárásokról már írtunk. A bakonybéli önkormányzat tájékoztatása szerint szeptember 8-án, vasárnap 9 óra, és előre láthatóan legkésőbb 17 óra közötti időszakban kerül sor a verseny gyorsasági szakaszainak lebonyolítására, Bakonybélnél a Kőris-hegy irányában, a HungaroControl Zrt. és a Bakonyerdő Zrt. aszfaltos útjain.

Egy idei rali egyik futama a Bakony legmagasabb pontja, a Kőris-hegy közelében lesz
Egy idei rali egyik futama a Bakony legmagasabb pontja, a Kőris-hegy közelében lesz
Fotó: Fülöp Ildikó / Forrás: Mediaworks-archívum

A versenyszervezők tájékoztatása szerint a Bakonybél és a Kőris-hegy közti útszakaszt szeptember 8-án, vasárnap 7 és 18 óra között autóverseny miatt zárják le, az út kezelőinek engedélyével. Bakonybélben a Pápai utca és a Cseralja utca kereszteződésénél lévő buszfordulónál kezdődik a lezárás.

A rendőri zárást Bakonybélben, a Cseralja utca végi buszfordulónál állítják fel. A résztvevők a KRESZ szabályainak betartásával áthaladnak a településen. Az önkormányzat kéri a lakosság megértését és türelmét. 

Több falut érint a Bakonyban a rali miatti útlezárás 

Olaszfaluban a Váci Mihály és a Völgy utca kereszteződésénél kezdődik a lezárás, Bakonynánán az Alkotmány és a Petőfi utca kereszteződésénél, Tésen a Petőfi Sándor és a Dózsa György utca kereszteződésénél. További információkat a lezárásokról ide kattintva olvashat>>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában