Főzés és jótékonyság

2024.08.23. 13:00

Nyárbúcsúztató Pápán

Augusztus 31-én, szombaton nyárbúcsúztató jótékonysági nap várja a volt Kilián-lakótelep és környéke lakóit. A befolyt összeggel az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványt támogatják a szervezők.

Haraszti Gábor

A Pápa Város Önkormányzata és Pődör László közös szervezésében megvalósuló szórakoztató program nemes célokat szolgál, a rendezvényen befolyt összeget a Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány javára fordítják a szervezők. 

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő 2023-ban is támogatta a rendezvényt
Kovács Zoltán országgyűlési képviselő 2023-ban is támogatta a rendezvényt
Fotó: Haraszti Gábor

Tavaly 430 500 forint forint gyűlt össze, a szervezők bíznak benne, hogy idén is szép összeggel sikerül támogatni a szervezetet és rajta keresztül a beteg gyermekeket. A déli ínycsiklandó ebédet követően délután színpadi műsorok, zenés és táncos produkciók, valamint koncertek várják a szórakozni vágyókat. A volt Kilián-lakótelepi játszótér melletti rendezvényhelyszínen változatos családi programok közül válogathatnak az érdeklődők: mini hullámvasút, babamatató varázsszőnyeg, kézműves-foglalkozás, ugrálóvár, arcfestés és amerikai veteránautó-bemutató várja a látogatókat. A szervezők 20 óráig várják a felajánlásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában