Vágányzár

2024.08.12. 14:00

Gyorsjáratú vonatpótlókkal közlekedhetünk Győr és Veszprém között

Pályakarbantartás miatt teljes vágányzár lesz Veszprém és Győr között augusztus végén. A vonattal utazóknak érdemes előre tájékozódniuk a megváltozott menetrendről, útvonalakról.

Rimányi Zita

A MÁV-Start tájékoztatása szerint Győrszabadhegy és Veszprém között pályakarbantartási munkákat végeztetnek. Ezért augusztus 26. és 30. között a 11-es Győr-Veszprém vonalon gyorsjáratú vonatpótló autóbuszok közlekednek. Ezek nem érintik Győr-Gyárváros, Tarjánpuszta, Győrasszonyfa és Veszprémvarsány állomást. Ezeken a Győr és Bakonyszentlászló között közlekedő vonatpótló buszok állnak meg.

Több busz halad át majd a Bakony fővárosán, Zircen augusztus 26. és 30. között, mert akkor a Veszprémet Győrrel összekötő gyorsjáratú vonatpótlók is erre közlekednek majd
Fotó: Rimányi Zita/Napló

Vinyét szintén nem érintik a gyorsjáratú vonatpótlók, amik átmenetileg a két vármegyeszékhelyt összekötik. De Vinyére is eljuthatunk vonatpótló buszokkal. A járatok indulásáról mindegyik viszonylatban érdemes előre tájékozódni, és továbbra is érdemes a Bakonyba jönni, akár kirándulni, a lelket feltöltő élmény lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában