Kulisszatitkok

2024.08.02. 10:00

Moziikonok óriásszobrai – Nyílt nap a bakonyi műhelyben, ahol most beülhet King Kong tenyerébe

Beülhet King Kong tenyerébe egy fotó erejére most minden érdeklődő. A fémhulladékból készült óriásszobor ugyan hamarosan bejárhatja a világot, de előtte – több moziikonról készült alkotáshoz hasonlóan – megnézhetjük a bakonyi műhelyben, ahol összeállította a szobrász.

Rimányi Zita

A Róna Metal Art Galleryba látogathatunk el Cseszneken augusztus 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap 8 és 17 óra között. Rónaszéki Zoltán fémszobrász műhelyében moziikonok óriásszobrainak elkészítéséről tudhatunk meg érdekességeket, részleteket, beleshetünk a kulisszatitkokba, amiket egyébként szívesen elárul a művész.

Műhelytitkok – Az alkotó és a mű, Rónaszéki Zoltán és King Kong hulladékfémből készült szobra Cseszneken
Műhelytitkok – Az alkotó és a mű, Rónaszéki Zoltán és King Kong hulladék fémből készült szobra Cseszneken
Fotó: Rimányi Zita/Napló

Ezen a nyílt hétvégén lehetőség lesz három-négy elkészült szobor megtekintésére, és biztosan köztük lesz King Kong is. Beülhetünk a tenyerébe, így különleges fotó készülhet rólunk. Rónaszéki Zoltán szeretettel vár minden érdeklődőt és szívesen fogad mindenféle fémhulladékot, amit fel tud használni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában