Augusztus 30-án, pénteken

2024.08.28. 16:00

Állatkertek éjszakája a Veszprémi Állatkertben

Idén a Veszprémi Állatkert augusztus 30-án, pénteken az Állatkertek éjszakáján hosszabbított nyitvatartással várja vendégeit. Ezen az estén az Állatkert gulya-dombi területe 21 óráig látogatható, a területen a jegypénztáraknál történő belépés 20 óráig lehetséges – tájékoztatott az intézmény.

Juhász-Léhi István

Az Állatkertek éjszakáján a vadaspark másik arcát mutatja, amikor is betekintést lehet nyerni a lakók titkos éjszakai életébe, megfigyelni ahogy az állatok nyugovóra térnek. ,,Tegyél egy kellemes esti sétát a Veszprémi Állatkertben, és ne felejtsd otthon a zseblámpádat sem, de kérjük, ügyelj arra, hogy a zseblámpa fényével ne zavard a pihenő állatokat, mert nincsenek hozzászokva az erős megvilágításhoz" – invitál a Veszprémi Állatkert.

Az Állatkertek Éjszakáján az Állatkert másik arcát mutatja, amikor is betekintést lehet nyerni a lakók titkos éjszakai életébe
Az Állatkertek Éjszakáján az állatkert másik arcát mutatja, amikor is betekintést lehet nyerni a lakók titkos éjszakai életébe
Forrás:  Veszprémi Állatkert

Az Afrika Szavanna játszótér melletti étterem teraszán 18–20.45 óráig zenés esttel várják a látogatókat, csakúgy, mint a Dinó-park, amely 19.45-ig tekinthető meg.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a gulya-dombi pénztár nyitva tartása ezen a napon 9–20 óráig tart, így a belépés 20 óráig lehetséges. Az Állatkertek éjszakája program kizárólag a gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó, fejes-völgyi területet este 6 órától az aluljárónál lezárják. A lezárást követően a gulya-dombi területről nincs lehetőség a fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 18 óráig el kell hagynia az állatkert gulya-dombi területét. Aki szeretne részt venni a programon, mindenképpen javasolják, hogy a gulya-dombi területen parkoljon le.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában