TV ajánló

2024.07.04. 19:00

Idén is Fesztiválnyár Veszprémben!

A nyári kulturális kínálattal és fesztiválszezonnal foglalkozik július 8-án, hétfőn a a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora, a Beszéljünk róla.

Veol.hu

Forrás: Pexels.com

Milky Chance, José Cura, Paloma Faith, Gregory Porter és a legendás Toto zenekar – ők lesznek a jubileumi 20. VeszprémFest fellépői. A fesztivált idén július 16. és 20. között rendezik meg a Királynék városában. A nagyszínpad mellett most is lesznek koncertek a jezsuita templomban, ahová Snétberger Ferenc gitárművész produkciói érkeznek. A fesztivál kísérőrendezvénye, a Rozé, Rizling és Jazz Napok július 12–21. között várja a vendégeket az Óváros téren. Több mint harminc pincészet mutatkozik be, főként balatoni borokat lehet majd kóstolni, esténként jazzkoncertek lesznek, az országosan ismert előadók, mint Gereben Zita vagy a Ruby Harlem mellett helyi énekesek és együttesek is színpadra állnak. A programokról Mészáros Zoltán fesztiváligazgató tájékoztatja a nézőket hétfőn a Veszprém Televízió közéleti műsorában.
Július 19. és 28. között 33. alkalommal várja az érdeklődőket a Művészetek Völgye. A fesztiválozók közel 3000 lehetőségből választhatnak majd Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend helyszínein. 

A Művészetek Völgye Fesztivál olyan, mint egy 10 napos kortárs művészeti összejövetel, ahol nemcsak a zenei műfajok találkoznak, hanem az irodalom, a színház, a tánc- és cirkuszművészetek, a filmek, a fotográfia vagy éppen a kortárs képzőművészet. A Völgy olyan, mint a béke szigete, ahol mindenki kedvére kikapcsolódhat: szeressen akár hajnalig bulizni a kedvenc zenekaraira, kézműveskedni,vagy éppen jógával vagy túrával indítani a napot – mondják a szervezők. A részletekkel Ernhaft Attila ügyvezető igazgató érkezik a közéleti magazinműsorba.
Július 8-án, hétfőn az adás szerkesztő-műsorvezetője, Kálóczi Beáta várja a nézőket a képernyők elé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában