Digitália

2024.07.07. 06:00

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei hazai kínálata

Számos újabb eszközt hozott a gyártó hazánkba. Ezek között több okosóra modell is szerepel, amely szinte minden árban kínál iOS és Android kompatibilis eszközöket a felhasználóknak.

MW

Forrás: Huawei

Watch 4 Pro: exkluzív, űrkutatás ihlette dizájn

Az e-SIM képes Huawei WATCH 4 sorozata épp egy éve jelent meg, amely most különleges, az űrkutatás-ihlette kiadással bővült. Az e-SIM képes WATCH 4 Pro Space Edition esztétikáját az űrhajókban is használt Laval-fúvóka ihlette. Az okosóra emellett űrhajós-minőségű DLC-titánból készült, amely strapabíró, mégis könnyű anyag. A napi felhasználásból és sportolásból eredő kopásokkal szemben az anyaghasználat mellett a domború zafír üveg kijelzőborítás, IP 68-as por- és vízállósági tanúsítvány, 5 ATM-es besorolású vízállóság teszi ellenállóvá. Utóbbinak köszönhetően pedig akár 30 méteres mélységig szabadtüdős merülésre is alkalmas az eszköz. Az okosóra a korábbi modellnél precízebb egészségfigyelést biztosít, és alvási légzésfigyeléssel bővült.

Watch GT 4 Green Edition: a tavasz és a francia elegancia jegyében

A GT 4 sorozat hatalmas népszerűségre tett szert, 2023. szeptemberi bevezetése óta világszerte 5 millió darabot szállítottak belőle. A GT 4 okosóra 41 mm-es kínálata most új színváltozattal, a Green Editionnel bővül, amelyet a tavasz és a francia elegancia inspirált. Az óra a sportosan elegáns esztétikán túl a GT 4 modellből ismert személyre szabott sport- és egészségmenedzsment-élményt kínál. A Huawei Egészség app Maradjon Fit! kalóriamenedzsment funkciója 50 ország étkezési kalóriáit tartalmazó globális adatbázisával frissült.

FreeClip: új iparági fejlesztés az optimális illeszkedéshez

Az új Huawei FreeClip fülhallgató a vállalat Fashion Forward koncepciójának tagja. A nyitott kialakítású, fület átölelő FreeClip ideális azok számára, akik olyan divatos fülhallgatót keresnek, amellyel a környezetüket is hallják, akár sportolás, akár munka, akár a napi közlekedés során. Ez az iparág első olyan nyitott kialakítású fülhallgatója, amely nem tesz különbséget a bal és jobb fül között hangzás tekintetében sem, a pár egyes darabjai bármelyik fülünkbe illeszthetők. A fülhallgató akár 8 órányi folyamatos zenelejátszást biztosít, amely akár 36 órára növelhető teljesen feltöltött töltőtok segítségével.

Forrás: Huawei

Band 9: a gyártó eddigi legfejlettebb okoskarkötője

A számos továbbfejlesztett egészségügyi- és fitnesz funkcióval ellátott HUAWEI Band 9 okoskarkötő könnyű, kényelmes viseletet biztosít. Széles körű egészségügyi funkciókat kínál, köztük alvásmonitorozást, stresszfigyelést, menstruációsciklus-követést, és ritmuszavar elemzést1. A Band 9 emellett 100 edzésmódot támogat. A készülék lehetővé teszi a gyorstöltést: 5 perces töltéssel akár 2 napig használható, 45 perces töltéssel pedig teljesen feltölthető. Akár 14 napos akkumulátor-üzemidőt nyújt, tipikus használat mellett 9 napig, bekapcsolt AOD (Always-On-Display) mellett pedig akár 3 napig használható.

Elérhetőség, árak

A WATCH 4 Pro Space Edition elérhető el 249.990 Ft-os, a GT 4 Green Edition 41 mm-es modellje 97.990 Ft-os áron. A Band 9 öt különböző színben érkezik, 22.990 Ft-os és 27.990 Ft-os áron. A FreeClip 74.990 forintba kerül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!