Hála a dolgozóknak, elismerés a támogatóknak

2023.04.20. 15:49

Megtartották a Kozmutza Flóra Alapítvány éves gyűlését

Dolgozók és támogatók is összegyűltek szerdán a Kozmutza Flóra Alapítvány évösszefoglaló összejövetelén, ahol a készségfejlesztő intézmény tanulói kulturális műsorral léptek fel.

Horváth Virág

Fotó: Nagy Lajos

Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő az eseményen elmondta, jó Veszprémben élni és veszpréminek lenni, amikor olyan szervezetek munkáját látja az ember, mint a Kozmutza Flóra Alapítványé. – Szülőként mindenkinek az a legfontosabb, hogy gyermekeit jó helyen, biztonságban tudja, és biztos vagyok abban, hogy az itt tanuló gyerekek a legjobb helyen vannak. Jó látni, hogy van itt egy alapítvány, amely minden lehetséges eszközzel támogatja az iskolát, köszönet illeti Bernáth Ildikó elnököt és az alapítvány kuratóriumának tagjait. 

Az országgyűlési képviselő kiemelte, amikor rossz helyzetben van az ország, ez a közösség a jó ügy érdekében akkor is össze tud fogni, összekapaszkodik, ezzel pedig a teljes országnak példát tud mutatni. 

Fotós: Nagy Lajos

Porga Gyula, Veszprém polgármestere kiemelte, a város vezetése elismeri azt a munkát, amelyet az alapítvány végez, és fontosnak tartja, hogy a helyi intézményeket ilyen civil összefogásokkal erősítsék. – Több évtizede ismerem az alapítvány munkáját, személyesen is nyomon követem a fejlődésüket. Hálával tartozunk nekik, és azt kívánom minden intézményünknek, hogy ilyen alapítvány segítse a munkáját – tette hozzá. 

Ovádi Péter a Sobri Jóska Élményparkba szóló belépőjegyekkel lepte meg az iskola tanulóit, Porga Gyula pedig 6,2 millió forintos önkormányzati támogatást ajánlott fel az épület nyílászáróinak felújítására, illetve elmondta, hogy az intézmény elé ígért zebrát még ebben az évben megkapja az iskola.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában