Aladdin Fejlesztőközpont

2020.08.26. 11:00

Új helyre költözik az ajkai Baba-Mama Klub

A Civil Házból a belvárosban nyíló Aladdin Fejlesztőközpontba költözik a Baba-Mama Klub. A kisgyermekes anyukák még könnyebben látogathatják majd a foglalkozásokat, hiszen a távolság már nem lesz akadály.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: pixabay.com

A fejlesztőközpont az óvodás és iskoláskorú gyermekeket nevelő családoknak is segítséget adhat, hiszen egyre több a magatartászavaros, diszlexiás, egyéni fejlesztést igénylő fiatal, akiknek szakszerű segítségre, támogatásra van szükségük.

Az Aladdin csapata nyílt napot tartott, hogy a családok megismerhessék az ott folyó munkát, a fejlesztési lehetőségeket, és személyes kapcsolatot alakíthassanak ki a pedagógusokkal. Egész nap várták a gyerekeket és szüleiket, volt idő a kötetlen beszélgetésre, a játékok megtekintésére és kipróbálására, valamint a felmerülő kérdések tisztázására.

A fejlesztőközpont ötlete György-Németh Adrienn nevéhez fűződik, aki pedagógusként mozgásfejlesztést, különféle vizsgálatokat, logopédiát és képességfejlesztést is szeretne megvalósítani a belvárosi létesítményben kollégáival, amelybe jól illeszkedik a Baba-Mama Klub is, ahol a szülői tapasztalatcsere mellett a kicsik fejlesztése a cél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában