Ajka

2018.04.05. 17:26

Schwartz gyógykezeltetésére gyűjtenek

Hegedűs Barbara, a Fidelitas alelnöke sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy Ajkán a korábban kerítésbontók című plakátkiállításukkal, - melyeken az ellenzéki képviselők saját szavai álltak, -nem akart Ajka polgármestere szembenézni, ezért az éj leple alatt szállíttatta el azokat.

Rednágel Zsuzsanna

Az mszps polgármester beteges gyűlöletkampányt folytat a fideszes Fenyvesi Zoltán ellen, akit csak rágalmazni és fenyegetni tud. Úgy gondolja, elhatalmasodott rajta a ko(ó)rság, ezért tavaszi gyűjtést szervez a Fidelitas Schwartz gyógykezeltetésére.

A plakátkiállítással az volt a Fidelitas célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az ellenzéki politikusok, mint Vona Gábor, Karácsony Gergely, Szél Bernadett lebontanák a kerítést, ezzel veszélyeztetve az ország biztonságát.

Hegedűs Barbara, arra kéri az ajkai lakosokat, hogy a vasárnapi választáson ne a kerítésbontók mellett szavazzanak, hanem támogassák Fenyvesi Zoltánt, aki a térség fejlődéséért dolgozna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában