SÜMEG

2018.04.06. 07:00

Mi még eldönthetjük

Április 8-án sorsdöntő választás lesz, arról döntünk, hogy olyan kormánya lesz az országnak, amely megállítja a bevándorlást, vagy olyan, amely beengedi a migránsokat.

Tóth B. Zsuzsa

Erről beszélt Fenyvesi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján.

– Néhány nappal vagyunk a választás előtt, sorsdöntő választásra készülünk. Arról döntünk, hogy milyen lesz a jövőnk, gyermekeink, unokáink jövője. Nyugat-Európa országai sokan felébredtek, példaként tekintenek a magyar modellre. A migráció szigorításán gondolkodnak és olyan törvényeket hoznak, amelyek lehetővé teszik a könnyebb kitoloncolást. Sok ország már azt szeretné, ha olyan helyzetben lenne, amilyenben mi vagyunk. Mert mi még dönthetünk gyermekeink, unokáink jövőjéről, ők viszont már nem. Arra kérem a választópolgárokat, hogy amikor majd április nyolcadikán elmennek szavazni, eszerint döntsenek. Olyan országot akarnak-e a jövőben, amelyben meg tudjuk őrizni kultúránkat, hagyományainkat, vagy pedig egy olyan országot, amelyben mindezt fel kell adnunk. A fejlesztések is veszélybe kerülnek akkor, ha olyan kormányunk lesz, amely bevándorláspárti és a források jelentős részét a bevándorlókra akarja költeni. Mi még dönthetünk – mondta Fenyvesi Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában