Erőszak

2024.09.10. 20:00

Hajánál fogva húzta végig élettársát az utcán

Az ügyészség indítványára letartóztatta a bíróság azt a garázdasággal gyanúsított férfit, aki hajánál fogva húzta végig élettársát az utcán.

Veol.hu

Forrás: Pixabay-illusztráció

 A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a 32 éves, erősen ittas  férfi 2024. szeptember 6-án kora este Veszprémben, a belvárosban összetűzésbe került élettársával, akit ellökött, majd a hajánál fogva a földön húzott, miközben becsmérlő jelzőket kiabált neki. Miután elengedte a sértettet és az felállt, ököllel arcon ütötte a nőt, aki emiatt újból elesett, a férfi pedig ismét a hajánál fogva húzni kezdte a földön. A bántalmazással csak a helyszínen tartózkodók közbelépésére hagyott fel.

A férfit a bűncselekmény elkövetése előtt egy nappal nem jogerősen börtönbüntetésre ítélték egy korábbi bűncselekménye miatt, emellett csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt további büntetőeljárás is van ellene folyamatban a bíróságon, ezért az ügyészség a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében indítványozta a férfi letartóztatását, amelyet a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelt. A végzés nem végleges - közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!