Szeptember 30. és október 6. között

2024.09.17. 14:02

Újra tarol az Országos Könyvtári Napok programsorozat

Az OKN (Országos Könyvtári Napok) idén immár nagykorúvá vált. 18 éve a hazai könyvtárak legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozata. Az Eötvös Károly Könyvtárban és a fiókkönyvtárakban szeptember 30. és október 6. között számos érdekes, izgalmas rendezvénnyel várják a kultúrára, új ismeretre éhezőket.

Juhász-Léhi István

Az intézmény arról tájékoztatott, hogy az esemény zárónapján a központi könyvtárban ingyenes beiratkozást és amnesztiát kínálnak olvasóiknak és leendő tagjaiknak. A három fiókkönyvtárban pedig a teljes rendezvény ideje alatt áll majd fenn ez a lehetőség. Az idei hívószó a négy elem – tűz, víz, föld, levegő –, és ezek jegyében zajlanak a rendezvények. Többek között lesznek játékok, kézműves-foglalkozások, ismeretterjesztő előadások, csillagles, zenei koncertek, túrázás, kerékpározás és faültetés.

b10i0293
Az esemény zárónapján a központi könyvtárban ingyenes beiratkozást és amnesztiát kínálnak olvasóiknak és leendő tagjaiknak
Fotó: Napló-archív

A hét nap alatt gyermek és felnőtt egyaránt megtalálhatja a kedvére való programot, foglalkozást. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában