Ne hagyd ki!

8 órája

Aranyló fények, lelkes szurkolók és repülőgépek: nézd végig a legnépszerűbb galériákat

Összeállításunkban összeszedtük azokat a galériákat, amelyek a legnépszerűbbek voltak az elmúlt héten oldalunkon. Aranyló fények, lelkes szurkolók és a süllőfesztivál is érdekelték olvasóinkat.

Veol.hu

Képekben a Szigligeti süllőfesztivál

Jó hangulat uralkodott a süllőfesztiválon
Jó hangulat uralkodott a süllőfesztiválon 
Fotó: Fülöp Ildikó / Napló

Szigliget hagyományos rendezvénye a Süllőfesztivál, melyet oldalunkon képekben mutatunk be. A fotókon is látszik milyen jó kedv uralkodott a Balaton-parti településen:

Nyert a Veszprém HC, örömmámorban úsztak a szurkolók 

Hazai Bajnokok Ligája mérkőzéssel folytatta idei szereplését a magyar bajnok. A veszprémi kézilabdázók abszolút esélyesként léptek pályára a Fredericia ellen, de a dán rivális meglepetésre alaposan megszorongatta a bakonyiakat. A szurkolók ismét kitettek magunkért:

Helikopterek lepték el a pápai repteret 

A Többnemzeti Helikopter Kiképző Központ szakmai útmutatásával hazánkban zajlik az évenkénti helikopterharcászati oktatóképző gyakorlat, ahol a résztvevők összetett feladatokat hajtanak végre. A pápai MH 47. Bázisrepülőtéren zajló gyakorlat részleteibe egy szakmai nap keretében a sajtó munkatársai is belepillantást nyerhettek.

Aranyló fények

Fények és árnyékok őszi játékát örökítette meg fotósunk:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában