Szilveszteri pancsolás

2023.12.31. 17:42

Fürdéssel búcsúztak az évtől Ábrahámhegyen (képgaléria)

A hagyományos óévbúcsúztató szilveszteri pancsoláson közel kétszázan merészkedtek a Balaton vizébe a strandon az év utolsó napjának délutánján.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Bár napsütéses idő fogadta a merész strandolókat, a legtöbben mégis jobbnak látták azt, ha inkább a partról szurkolnak csak a fürdőzőknek. Ők azonban idén is mindenre elszántan melegítettek Simon Mihály dzsúdóvilágbajnok utasításai mellett. Többen beneveztek a jelmezversenyre is, a maskarások között akadt kalóz, rénszarvas, és fürdött Piroska is, de a megmérettetést egy kisfiú, Diego Maradona aprócska hasonmása nyerte. A legbátrabb fürdőzőket idén is a polgármester, Vella Zsolt várta a mély vízben egy kupicányi lélekmelegítővel, hogy aztán még vidámabban gázoljanak ki a vízből a partra, ahol még fagylaltot is ehettek. 

A jó hangulatról Jackson és Tóth Tünde gondoskodott a színpadon, hogy még emlékezetesebb legyen mindenki számára a 2023-as év utolsó balatoni strandolása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában