Leendő elsősök és családjaik

2 órája

Hagyományos alsós iskolabemutatójára várja az érdeklődőket a veszprémi Padányi Katolikus Iskola

Idén október 17-én, csütörtökön rendezi meg a már hagyományos alsós iskolabemutatóját a veszprémi Padányi Katolikus Iskola. A rendezvény célja, hogy az első osztályba készülő gyermekek és családjaik betekintést nyerjenek az iskola mindennapjaiba. A rendezvényen Gaál Richárd Zoltán főigazgató és Darnai János lelkiigazgató atya mutatja be az iskola működését és lelki életét, tájékoztatta lapunkat az intézmény.

Juhász-Léhi István

A Padányi Katolikus Iskolában a gyermekek lelki nevelése prioritást élvez. Ahogy Darnai János atya fogalmazott: „Az ember hasonlatos a madárhoz, aminek két szárnya van. A diák egyik szárnya a tudás, a másik szárnya a hit, ami segíti őt a boldog élethez. Ahhoz, hogy a madár repülni tudjon, mindkét szárnyára szüksége van. Épp így van ez a gyermekeknél”.

Az eseményen bemutatkoznak a leendő elsős tanítónők és röviden beszélnek az iskola alsós életéről, programjairól, az ott történő nevelésről a szülőknek. Közben az iskolába készülő gyerekeknek változatos, vidám, játékos foglakozásokat tartanak. 

A rendezvény a beiskolázással kapcsolatos padányis programsorozat első része, hiszen a tanév során több alkalommal is lehetőség nyílik majd az érdeklődő családok számára, hogy megismerkedjenek az iskolával, például a Márton-napi műsoron vagy az ovi-suli foglalkozásokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában