Halász Rebeka

2023.10.10. 20:57

A gyönyörű tapolcai lány igaz barátra lelt a Sztárban sztár leszek!-ben

A Sztárban sztár című tehetségkutató verseny tapolcai versenyzője, Halász Rebeka most vasárnap már a szívéhez és stílusához közelebb álló dalt énekelhet a TV2 nagy sikerű műsorának újabb fordulójában.

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebekának rappelnie kellett az első élő show-n, de jól vette az akadályt. Oláh Viviennel küzdöttek meg a nézői szavazatokért, és ár Rebeka nyerte az összecsapást, végül mindketten folytathatták a versenyt

Forrás: TV2 Sajtószoba

Rebeka ennél többet egyelőre nem árulhat el következő fellépéséről, de a későbbi megmérettetéseken már egy hétre előre tudhatják majd a nézők is, hogy kinek a bőrébe kell bújnia. Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi élő show-ban életében először, rappelt, mégpedig Nicki Minajt alakítva. Mint mondja, ez is megnehezítette a dolgát.

– Nem áll közel hozzám ez a stílus, nagyon nehéz volt a szöveg és a felkészülés, és izgultam, ez érezhető volt a versenyen is. Nagyon meglepett az eredmény, hogy én juthattam tovább, miután a kétperces szavazás alatt több voksot kaptam a nézőktől, mint Vivien, az ellenfelem. Vele már a verseny elején megismerkedtünk, egy hotelben lakunk, és csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy vele kell összecsapnom. Ez meglepő volt mindkettőnk számára, de olyan jó barátok lettünk, hogy megbeszéltük, bárhogy alakul a verseny, segítjük egymást később is – mondta a Veolnak Rebeka, aki a verseny első percében már a színpadról látta meghatott szüleit a nézőtéren, nagyon boldog volt, hogy ott szorítanak neki.

A tapolcai lány hálásan köszöni mindenkinek a szavazatokat. A vasárnapi show után éjfél lett, mire lemosták a sminkjét és ki tudott menni pár percre a rá türelmesen váró családjához. Hétfőn sem volt ideje pihenni, mert forgatások és stúdiófelvételek vártak rá, valamint már készülnek a következő élő show-ra, amelynek nyitányában mind a 12 szereplő együtt énekel és táncol majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!