Sztárban sztár leszek!

2023.10.08. 22:04

Imádták a nézők a tapolcai lányt: Halász Rebeka egyből továbbjutott +videók

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka Niki Minaj bőrében a Sztárban sztár éeszek! első párbaján

Forrás: TV2

A Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor vasárnap esti élő showjának első párbajozója a tapolcai Halász Rebeka volt, aki Nicki Minaj rapper-énekesnő bőrébe bújva győzte le Oláh Vivient, ezzel bebiztosítva a továbbjutását. 

Rebeka úgy nyilatkozott, hogy meglehetősen nehéz szöveget kapott, de tartott a koreográfiától is, mert a tánc nem az erőssége. Tudta, hogy magabiztosnak kell lennie a pörgős dalhoz. A zsűri tagjai szerint ez sikerült is, mentora Tóth Gabi nagyon megdicsérte, mondván, hogy sokat fejlődött és tökéletesen rappelt. 

Köllő Babettnek is tetszett Rebeka produkciója, úgy fogalmazott, hogy a tapolcai lány átlépte a komfortzónáját. Pápai Joci szerint a dal rappes részét magabiztosabban adta elő Rebeka, mint az énekes részt, Majka pedig leszögezte, hogy a rap lényege a lazaság. Szerinte kicsit feszes volt a produkció. Tilla műsorvezetőként úgy összegzett, hogy nagy show-t csinált a színpadon Rebeka. 

A nézők többsége Rebekára szavazott, így ő jutott tovább a párbaj során, bármilyen meglepő is volt ez számára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!