Sztárban sztár leszek!

2023.10.08. 17:13

„Elsősorban győzni jöttem” - a gyönyörű tapolcai tehetséget, Rebekát inspirálja Tóth Gabi

Tóth B. Zsuzsa

Halász Rebeka szerint Tóth Gabi pozitív, inspiráló személyiség

Forrás: TV2 Sajtószoba

A Sztárban sztár leszek! című televíziós vetélkedőben tovább jutott a tapolcai Halász Rebeka, aki a legutóbbi interjújában bevallotta, hogy nagyon izgulós, ezt most próbálta leküzdeni. Mára úgy érzi, könnyebben megy a színpadi szereplés. 

− Csalódott voltam kicsit, amikor Tóth Gabi felállított a versenyben az utolsó produkciónál, de örültem, amikor kiderült, hogy van egy utolsó lehetőségem és negyedikként bekerülhetek. Ez reménysugár volt számomra. Örültem, hogy Gabi pozitív dolgokat mondott és végül engem választott negyediknek a csapatába. A középdöntős produkció nagy tetszést aratott, sok üzenetet kaptam, de óriási kihívás a verseny. 

Szeretnék kimozdulni a komfortzónámból, nagyon fontos, hogy sok mindent meg tudjak önmagamról. Az első élő show segít abban, hogy táncban és énekben is kihozzam magamból a maximumot 

−mondta Rebeka. 

Rebeka egyébként visszahúzódó lány, akkor nyílik meg, ha már otthonosan mozog egy közegben, ha van ismerőse a társaságban.  

A 22 éves Rebeka egyébként már kiskora óta zenél. Zenei tagozatos általános iskolába járt, zongorázni tanult, később a zenekarával fellépéseket vállalt. A TV2-nek arról is mesélt a vasárnapi élő show előtt, hogy milyen a munka a szintén tapolcai mentorával, Tóth Gabival.  

− Gabi pozitív ember. Amikor először felmentem a színpadra, olyan pozitív kisugárzása volt, hogy számomra nem volt kérdés, hogy őt szeretném mesteremnek. Szeretném tőle megtanulni azt a magabiztosságot, ahogy ő színpadon mozog. Ahogy átéli a dalokat, az számomra nagyon inspiráló. A műsortól pedig tanulni szeretnék, jó lenne tudni, hogy mire vagyok képes, mennyire tudok egy karakter bőrébe bújni. Elsősorban győzni jöttem, de már eleve az egy óriási kaland, hogy bekerültem a műsorba – vallja Rebeka. 

Tóth Gabiról egy másik versenyzője, Oláh Vivien is mesélt a minap. Ő azt emelte ki, hogy nagyon jó a kémia közöttük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!