sikeres nyomozás

2018.02.10. 11:06

Elfogták Babos Tímea kirablóit

A szombat hajnali házkutatás során megtalálták Babos Tímea parfümét és ékszereit két repülőtéri rakodómunkásnál.

Budapest, 2018. február 7. A párosban WTA-világbajnok Babos Tímea teniszező budapesti sajtótájékoztatója után 2018. február 7-én. A teniszező a francia Kristina Mladenovic oldalán győzött az ausztrál nyílt bajnokságon, Tajpejben pedig megnyerte pályafutása negyedik tornáját egyesben.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Koszticsák Szilárd

A police.hu információ szerint egy vecsési és egy monori fiatalember gyanúsítható a Liszt Ferenc Repülőtéren elkövetett lopással.

Ahogy arról korábban beszámoltunk február 8-án Babos Tímea Dohába utazott, és megérkezése után azt tapasztalta, hogy táskáját szétszabdalták, ékszereket és egy parfümöt loptak el belőle. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták a járat kiszolgálási körülményeit, melynek során a nyomozóknak feltűnt, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette.

A két férfit a rendőrök a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ahogy arról többször hírt adtunk az utóbbi időben sorozatban fordult elő lopás a repülőtéren. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium azután rendelt el soron kívüli hatósági ellenőrzést, hogy a hagyományos ügyfélpanaszok után Dél-Korea budapesti nagykövetsége a közösségi oldalán közzétett posztban hívta fel a hazánkba látogató koreaiak figyelmét a visszaélésekre, miután hasonló esetek miatt több állampolgáruk is panasszal fordult hozzájuk.

A jó hírt a sportoló is megosztotta Facebook oldalán:

 

Borítókép: Babos Tímea teniszező

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!