Labdarúgás

2024.07.02. 11:39

Kikaptak az első meccsen a fürediek

Teljes a Balatonfüredi FC NB III-as futballcsapatának nyári programja. Az új edző által irányított együttes már lejátszotta első edzőmeccsét, és még ötször lép pályára a bajnoki rajtig.

Horváth Gábor

Korábban beszámoltunk róla, Szabados Tamás lett a Balatonfüredi FC szakvetője. Az edző Preisinger Sándort váltotta a kispadon. Az NB III-as csapat megkezdte nyári felkészülését, és már le is játszotta első edzőmeccsét, amelyen a szintén harmadosztályú Kelen SC volt a vendége. A fővárosiak 2-0 arányban nyertek.

A fürediek még ötször lépnek pályára a bajnoki rajtig Archív fotó: Nagy Lajos

A BFC még öt felkészülési találkozón lép pályára a bajnoki rajtig. Legközelebb, július 6-án 10 órakor a Nagykanizsát fogadja. Július 10-én (szerda, 17.00) a Gyirmót FC Győr II lesz a Balaton-partiak vendége, három nappal később (július 13., szombat, 10.00) pedig ismét otthon lép pályára a Füred, a MÁV Előre FC Főnix ellen gyakorol az együttes.

A felkészülés két idegenbeli meccsel zárul: július 17-én (szerda, 18.00) Csornán, július 20-án (szombat, 10.00) Veszprémben szerepel a BFC.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!