Zene

2016.07.21. 19:35

Bálint is kalandozott

Kislőd - Szeretek beszélgetni, jó érzéssel tölt el, ha felismernek, rám mosolyognak, megszólítanak, mert feltölt a pozitív visszajelzés - mondta Gájer Bálint.

A swing hercege szívesen mesél a Veszprémben töltött diákévekről, a helyi zeneiskolába járt, kézilabdázott, sok élményt köszönhet a városnak. Ma is szívesen látogat el a veszprémi várba, de a kalandozós programokat is kedveli.

Mivel Gájer Bálint szereti az eleganciát, a swingben találta meg a hozzá illő stílust Fotó: Archív

- Fontosnak tartom a családi napokat, a közös programokat. Ezt nehéz összehozni felnőttkorban, de kell, hogy legyenek meghatározott élmények a gyerekeknek, hogy a szülőkkel együtt tudjanak lenni. Lehet fényképezkedni, aztán fel lehet idézni a pillanatokat - nyilatkozta Gájer Bálint, aki kifejezetten szeret beszélgetni az emberekkel, jó érzéssel tölti el, ha felismerik, rámosolyognak, vagy akár egy jó szót szólnak hozzá. Ebből építkezik a hétköznapokon, valamint feltölti az a tudat, ha pozitív visszajelzéseket kap a rajongóitól. A swinggel való kapcsolata még fiatalabb korában kezdődött. Ez a stílus illik a hangkarakteréhez, amivel a legjobban megtalálta az összhangot.

- Régen sok mindent kipróbáltam, a Patrióta lokálban is játszottam. Mivel szeretem az eleganciát, a swingben találtam meg a stílusomat, ebben tudott legjobban kijönni a hangom - mondta a fiatal énekes.

A nemrégiben rendezett kislődi Celebolimpián nagyon jól érezte magát. A vetélkedő után tovább kellett utaznia, hiszen nincs megállás, mert a nyár további részében rengeteg fellépés vár rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!