Veszprém

2017.06.01. 11:30

Angyaltanoda segítői

Két éve, hogy a Sédvölgy Nyugdíjasklub elhatározta: nemes , segítői-támogatói önkéntes programjában felkarolja a veszprémi , hátrányos helyzetben élő családokat.

Jákói Bernadett

Az utóbbi időszakban a megyeszékhely Házgyári úti Társasház közösségében élő Angyaltanoda szárnyai alatt működő fiatalokat, gyerekeket látogatott meg, s gyermeknap alkalmából ajándékban részesítette a célcsoport tagjait. Az ajándékosárban nemcsak színes könyvek, édességcsomag, szerepeltek, hanem személyesen olyan, általuk is jól ismert előadóknak is örülhettek, akik műsorukkal szó szerint elbűvölték, elvarázsolták a résztvevőket. Varga Bence bűvész varázslata és Jákói Betty népzenei hangszerbemutatója, zenei előadása kreatív közreműködésre is késztette a lelkes közönséget.

A Házgyári út 1. sz. Társasház Angyaltanodás közösségének segítői a Sédvölgy Nyugdíjasklub néhány tagja  Varga Bence bűvész-előadó körében

A nyugdíjasklub tagja évente többször rendszeresen felkeresik a társasház családjait, alkalomszerűen apró ajándékkal kedveskedve a tanodásoknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!