Sport

2015.07.27. 09:56

A legutóbbi kvalifikációs tornán ötödik helyen végzett a Beach Devils férfi alakulata

Balatonakarattya – A tóparti településen rendezett strandkézilabda kvalifikációs tornán az ötödik helyet szerezte meg a veszprémi Beach Devils, így továbbra is esélyes a bajnoki döntőbe jutásra.

B. Virág Rita

A két napos kvalifikációs tornát szétlövéses győzelemmel kezdte az ördögök csapata, majd a győriek ellen 2:0-ás vereséggel folytatta.

A másnap, kora reggeli mérkőzése elmaradt a veszprémieknek, mert az ellenfelet kizárták játékra alkalmatlan állapota miatt. Senki ne gondoljon komoly sérülésre, inkább a hosszúra nyúlt előző szombat éjszaka okozott problémát.

Az utolsó csoportmérkőzésen az EgySörNemSör alakulata ellen aztán újra ötletes és gólerős játékkal hozta a találkozót 2:0-ra a Beach Devils.

Az egyenes kiesés szakaszban aztán a későbbi győztes budaörsiektől 2:0-ra kikaptak Károlyfi Viktor tanítványai, így az 5-8. helyért csatázhattak tovább.

A helyosztókon előbbi jó játékkal 2:0-ra győzött a Devils a Vodka Juniors ellen, majd a Sivatagi Viharral szemben 2:1-es sikert ért el szétlövéssel, így megérdemelten szerezte meg az ötödik helyet.

A hétvégén újabb kvalifikációs tornát tartanak, ráadásul Balatonalmádiban, ahol bebiztosíthatja helyét az országos döntőben a Beach Devils, valamint a füredi, tapolcai lányokból álló Királylányok csapata is.

A finálét augusztus 8-9-én, Balatonakarattyán bonyolítják le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!