Sport

2011.08.12. 15:22

Fűzfő kupa traplövőkkel

Balatonfűzfő - Negyvenharmadik alkalommal rendezik meg a Fűzfő kupa elnevezésű hagyományos trapversenyt. A korongvadászok hét nemzetet képviselnek majd.

Novothny Ottó

A magyar korongvadászok mellett cseh, osztrák, szlovák, szerb, olasz és horvát sportemberek is eljönnek, hogy közvetlenül a belgrádi Európa bajnokság után próbára tegyik képességeiket.

A sokszoros győztes Putz István ezúttal nem áll rajthoz, főszervezőként igyekszik hangulatos rendezvényt lebonyolítani.

Érdekesség, hogy ifj. Szollár András amikor vasárnap végez a sorozatával, azonnal Bécsbe indul, ahonnan Pekingbe az egyetemisták és főiskolások világbajnokságára repül.

A vendéglátók harminchat trapost tudnak fogadni, a technikai feltételek ilyen létszám mellett "engedélyezik" a zökkenőmentes lebonyolítást.

A vetélkedés szombat 9 órakor kezdődik, a résztvevők ekkor állnak lőállásba. Vasárnap is 9 órakor dördülnek el az első lövések, majd várhatóan kora délután rendezik meg a hatos döntőt, ezt pedig az eredményhirdetés követi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!