Rigács

2016.03.16. 12:02

Összefogtak az emberek a fiatal párért, akiknek a tűzbe veszett mindenük

Rigács - Több felajánlás érkezett riportunk nyomán a rigácsi tűz károsultjainak. A jó szándékú emberek nevük mellőzésével mondták el, hogy bútort, ruhafélét, tartós élelmiszert adnak a szerencsétlenül járt fiatal rigácsi párnak, Cseke Józsefnek és Ignácz Veronikának.

Kovács Erika

Tóth Józsefné polgármester március 16-án, hétfőn érdeklődésünkre közölte, önkormányzati ingatlanban, a használaton kívüli idősek otthonában helyezik el majd a holmikat, amíg a fiatalok otthonát rendbe teszik, amihez az önkormányzat is segítséget nyújt. A polgármester utalt rá, hogy még nincs meg a szakértői vélemény a házról, de reményeik szerint lesz lehetőség a helyreállításra, így majd visszaköltözhetnek a fiatalok, akik jelenleg rokonoknál, ismerősöknél laknak. A település elöljárója arról is beszélt, hogy megveszik nekik a meszet, építőanyagot a munkálatokhoz, és segítik őket, amiben csak tudják.

A március 6-án, vasárnap történtekről riportban számoltunk be: teljesen kiégett a fiatalok otthona a tűzben, ami eddig ismereten okok miatt keletkezett. Írtunk arról is, hogy a pár havi hetvenezer forintból él, és mindössze egy megolvadt ötforintos maradt meg eddigi életükből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!