Rendőrségi

2014.07.03. 06:54

Kézikocsival tolta a vaskályhát

A Várpalota környéki szőlőhegyen a kertszomszédok igyekeznek egymás értékeit szemmel tartani.

Egy szomszéd tett bejelentést a rendőrségre, hogy számára ismeretlen személy 2014. június 2-án 9 óra körül egy vaskályhát tol kézikocsival. Gyanússá vált a kertszomszédnak az idegen férfi, ezért a szomszéd telkét közelebbről is szemügyre vette. Észrevette, hogy a hétvégi ház ablakát betörték. Az éber szomszéd megpróbálta számon kérni az ismeretlen férfit, de az, érezve a lebukás veszélyét, gyorsan eltávozott a szőlőhegyről.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű adatgyűjtést végeztek, és a sértettel együtt ellenőrizték a színesfém kereskedők telephelyeit is. Az egyik telephelyen a tulajdonos felismerte a tőle eltulajdonított gázkályhát és a hozzá tartozó palackokat. A kereskedéstől jutottak el a nyomozók a tárgyakat leadó 18 és 54 éves várpalotai férfiakhoz. A lefoglalt gázkályhát és gázpalackot a sértett a napokban a rendőrkapitányság épületében visszakapta. A Várpalotai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!