Olvasó

2014.11.03. 19:10

Őszi könyvtári hetek

Október 9-én Levente Péter és Döbrentey Ildikó látogatott Bakonyszentkirályra.

Délelőtt a Békefi Antal Általános Iskolában óvodásoknak és alsó tagozatos diákoknak mesés előadást tartott, csodálatos meséket mesélt Döbrentey Ildikó. A gyerekek Ildikó meséihez készítettek rajzokat, melyeket kiállítottak az előadás helyszínén. Ildikónak mindenkihez volt egy kedves szava, meséit ámulattal hallgatták gyerekek és felnőttek. Végül néhány vállalkozó kedvű gyermekkel a helyszínen is kitaláltak egy mesét. A műsoron 50 fő 14 év alatti és 10 fő 14 év feletti személy vett részt.

Délután a Művelődési Házban Levente Péter fergeteges műsort adott. Kicsik és nagyok önfeledten szórakoztak Péter bátyó csak rá jellemző, profi humorán. Bevonta a gyerekeket, a legkisebbek is kacagtak, de a nagyobbak is jól érezték magukat. A délutáni előadásnak 80 fő 14 év alatti és 20 fő 14 év feletti nézője volt. Mindkét előadás végén mindenkitől személyesen búcsúztak.

Köszönjük, hogy óvodásaink és iskolásaink ilyen magas színvonalú előadást láthattak!

Reichné Bacsárdi Mária
Bakonyszentkirály

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!