Olvasó

2014.06.04. 12:30

Vilonyán járt Levente Péter

Nemrégiben nálunk járt mindenki Móka Mikije, az Égből pottyant mesék emblematikus alakja, Levente Péter művész úr.

A rendezvényt a vilonyai Könyvtári Információs és Közösségi Helyen, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár segítségével rendezhettük meg.

Az előadásra érkező Péter bátyó elszántságát az orkán erejű szél és a szűnni nem akaró esőzés sem csökkentette, a színpadot szinte azonnal elfoglalva, pillanatok alatt bepakolta a szükséges kellékeket, és egy gyors átöltözés után már bele is kezdett a megjelent hallgatóság elvarázsolásába. A műsor közben megkért és szereplésre felhívott gyermekek a legmegfelelőbbeknek bizonyultak, vidáman vettek részt az előadásban. A műsor során megfigyelhető volt az egészséget szolgáló magatartási minták bemutatása, a helyes viselkedésformák elsajátítása, melynek végén minden kedves megjelenttől személyesen búcsúzott el Levente Péter.

Levente Péter (térdel) adott műsort Vilonyán (Fotó: Fésüs Sándor)

Ezek után egy alkalmi közönségtalálkozót összehozva saját CD-it és könyveit dedikálta a művész úr az érdeklődőknek, és minden fiatalt egy életre nevelő jó tanáccsal látott el.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni könyvtárosunknak, Perjésné Gacsályi Erzsébetnek, illetve az Eötvös Károly Megyei Könyvtárnak, hogy a rendezvény a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) keretében belül megvalósulhatott.

Fésüs Sándor

polgármester,

Vilonya

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!