Telekom Veszprém

2016.03.26. 19:53

Tudja, ki lesz a Veszprém következő BL ellenfele?

Érvényesült a papírforma, bár a lengyel Wisla Plock sokáig vezetett, mégis macedón Vardar Szkopje lesz az MVM Veszprém következő ellenfele a Bajnokok Ligájában a négy közé jutásért.

B. Virág Rita

A macedón Vardar Szkopje 30:30-as döntetlent ért el idegenben a lengyel Wisla Plock ellenében a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Ezek után mindenki arra számított, hogy a Vardar hazai pályán kivívja a továbbjutást.

A lengyelek szinte végig vezettek, de a hajrá a macedónoknak sikerült jobban, és nagy nehezen 25:24-re behúzták a találkozót, így 55:54-es összesítéssel továbbjutottak. A Wisla Plock legjobbja a MOL-Pick Szegedbe tartó Dimitrij Zsitnyikov volt, aki hét gólig jutott, de az exszegedi Valentin Ghionea is öt gólt jegyzett a találkozón. A macedónoknál a beálló Alem Toskic nyolc találatot szerzett.

A négy közé jutásért a Veszprém április 24-27. között játssza az első meccset, míg a visszavágót hazai pályán egy hét múlva rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!