Kislőd

2015.08.10. 09:47

Vagyonőröket tüntettek ki Kislődön

Kislőd - Négy vagyonőr kapott kitüntetést a Veszprém megyei vagyonvédelmi és családi napon, amelyen több mint háromszázan vettek részt.

Penk Tímea

A Sobri Jóska kalandparkban szervezett program zárásaként a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete átadta a kiváló vagyonőr kitüntetést. Ezzel a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet ismerték el - immár a kilencedik éve. A díjakat Sánta Károly, a kamara elnöke és Csík József, a kitüntetést odaítélő bizottság elnöke adta át. A kitüntetettek szakmai tevékenységét Rácz László titkár ismertette.

 


Andróczi Zoltán az objektumőrzés, a járőrszolgálat és a rendezvénybiztosítás területén végzett kiemelkedő munkát, valamint a civil életben is példás magatartást mutat. Mészáros Lajos szakmai, elméleti és gyakorlati felkészültsége példaértékű, fegyveres személy- és vagyonőrök oktatási anyagának a kidolgozásában is részt vesz. A tapolcai postán szolgálatot teljesítő Takács János udvarias, segítőkész vagyonőr, a szabálysértések és bűncselekmények megelőzésében hatékony, valamint érdemeket szerzett sportrendezvények biztosítása területén is.

Dénes György, Takács János, Mészáros Lajos, Andróczi Zoltán

A három kiváló vagyonőr elismerésén kívül a kamara országos szervezetének az elnöke, Német Ferenc arról beszélt, hogy a mindennapi hősök közöttünk élnek. Közéjük tartozik Dénes György, aki ártalmatlanította a bűncselekmény helyszínén tetten ért elkövetőt. Szakszerű fegyverhasználattal megállította a tettest anélkül, hogy annak az életét, illetve a környezetében tartózkodók épségét veszélyeztette volna. Dénes György kiemelkedő tevékenységét a kamara Baranya megyei szervezte is értékelte, a díjat Kárpáti Zoltán, a kamara Fejér megyei szervezetének az elnöke adta át.

Címkék#vagyonőr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!