Ingatlanbazár

2024.01.14. 11:30

Hatalmas lehetőség kreatív embereknek Gecsén

Veol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Ha elég fantáziadús embernek tartja magát, olyannak, aki a lehetőségeket meglátja és ki is tudja aknázni, akkor azonnal bele fog szeretni ebbe a gecsei házba. Az ára most nem túl magas, de háromszorosára is tudja emelni, ha kiaknázza a benne lévő lehetőségeket.  A hozzá tartozó telek  hatalmas, és akácos is van rajta, így bőven ki tud alakítani még rajta/benne pár dolgot, amivel még vonzóbbá teheti, ha kiadni szeretné. Itt tényleg csak a képzelete szab határt. Nézze meg a képeket!

“Eladásra kínálom Gecsén ezt a felújítandó, 135 m2 hasznos alapterületű ingatlant. Elrendezését tekintve jelenleg 3 szoba, de a méretei miatt több kisebb is könnyedén kialakítható. 2 bejárattal rendelkezik, egyik az utca felől. Itt egy közlekedő és a nagyszoba található, ami közel 50 m2. A másik bejárat az udvar felől. Itt található két másik szoba, előszoba, konyha+ közlekedő, fürdő, wc és egy kamra. A tetőszerkezet jó állapotban van, csak pár cserép cseréjére van szükség. Az ingatlan hatalmas telken helyezkedik el, 4355 m2, melyet részben akácos borít. Parkolni a ház előtt is lehet, de az udvari parkolás is lehetséges. Tartozik még a házhoz egy melléképület is.”[...]

További állandó lakhatásra is alkalmasbalatoni  lakásokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!