sétányok, pihenők

2019.07.27. 07:00

Megújult a zirci kórház bejárata, megszépült a park

Elkészült a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet krónikus belgyógyászati osztályának új épületszárnya, annak terasza és a park felújítása, melyet egybenyitottak a kálvária-kerttel.

Müller Anikó Hanga

Az új épületszárny teraszán és az előtte lévő parkban pihenhetnek a betegek

Fotó: Müller Anikó Hanga

Jelenleg folyik az új terület parkosítása, a sétányok, pihenők kialakítása már megtörtént. Mindezzel egyidejűleg megváltozott kórház megközelítése, a főbejárata ezen túl a park felőli oldalon lesz, tájékoztatta lapunkat Vermes Tamás főigazgató.

Az új épületszárny teraszán és az előtte lévő parkban pihenhetnek a betegek
Fotó: Müller Anikó Hanga

– Az új épülethez a parkban alakítottunk ki parkolóhelyeket, ezért az intézmény területén a közlekedés rendje is megváltozott. Gyalogosan és gépjárművel egyaránt a Kórház utcai kapun lehet bejönni, az eddigi, József Attila utcai bejárat a gépjármű forgalom elől zárva lesz, a belső udvar megközelítése ügyintézések céljából a gyalogosforgalom számára továbbra is szabad marad, mondta a főigazgató.

Hozzátette, bíznak abban, hogy a jövőre százhúsz éves intézmény újabb fejlesztése, szépítése elnyeri a lakosság és a betegek tetszését, a minőségjavulás segíti gyógyulásukat, pihenésüket az ő és hozzátartozóik kényelmét, komfortérzését szolgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában