Hírek

2016.12.16. 16:12

Rendőrég: a kihívás éve volt

Veszprém - Megőriztük a megye stabil, kiegyensúlyozott biztonságát az illegális migrációval kapcsolatos feladatok mellett is, hangsúlyozta Anda György ezredes, megbízott megyei rendőrfőkapitány csütörtökön, az ünnepi állománygyűlésen.

Kovács Erika

Anda György ezredes köszöntőjében hozzátette, az illegális migrációs feladatok közepette is jó évet zárt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Utalt ár, több kollégája az ünnepek alatt is távol az otthonától lát el szolgálatot. A megbízott főkapitány a jövő kapcsán kiemelte a hit, mely legyen bármilyen, illetve a remény, szeretet, öröm jelentőségét.

Az ünnepi gondolatok után elismeréseket adtak át. Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány, a rendőrségnél végzett kiemelkedő, áldozatkész munkája kapcsán dicséretben és jutalomban részesítette Rausz István, ezredes, tapolcai kapitányság-vezetőt.

Rausz István, ezredes, tapolcai kapitányság-vezetőnek gratulál Anda György ezredes, megbízott megyei rendőr-főkapitány Fotó: Rendőrség

Az idei évben nyújtott kiemelkedő sporttevékenységéért a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnöke elismerésben részesítette Fazekas Helga főtörzsőrmestert, a Veszprémi Rendőrkapitányság segédelőadóját.

Az említetteken kívül még többen vehettek át elismerést rendőrségi vezetőktől.

Az állománygyűlésen a Magyar Honvédség Légierő Zenekara Darvalics Róbert közreműködésével ajándékozta meg a jelenlévőket szép ünnepi műsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!