Hírek

2016.12.17. 12:51

Gyermekek öröme, szervezők boldogsága

Devecser - Kellemes kikapcsolódást nyújtott és fejlesztette a gyermekek kézügyességét a művelődési ház karácsonyi kézművesműhelye, amelyet három napon át rendeztek meg.

Penk Tímea

A Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház programján a helyi általános iskola alsó tagozatos diákjai vettek részt. A Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai örömmel vállalták, hogy délutánonként elviszik a gyermekeket a foglalkozásokra.

- Elsősorban kellemes kikapcsolódást kívántunk nyújtani a gyerekeknek, másodsorban lehetőséget teremteni arra, hogy saját kezecskéikkel készítsenek ajándékot szeretteiknek. Hiszen egy szülőnek, nagyszülőnek a girbegurba vágással, elmaszatolt ragasztással készült dísznél, képeslapnál semmi sem lehet értékesebb és becsesebb ajándék - mondta Szente-Takács Anna, a művelődési ház igazgatója.

Hozzátette: a gyermekek tiszta szívvel, nagy igyekezettel készített karácsonyfadíszei, mécsesei, tobozmanói, csipeszfigurái és üdvözlőlapjai örök emléket jelentenek a megajándékozottnak. A művelődési ház dolgozóit boldoggá tette, hogy a gyerekek örömüket lelték az ajándékok készítésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!