Hírek

2011.05.31. 12:14

Felmentették Lauer Jánost

Veszprém - Május 31-ével felmentette megyei vezetői feladatai alól és más feladattal bízta meg Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság igazgatója, Lauer Jánost.

Németh F. Bernadett

A megyei katasztrófavédelem eddigi igazgatója magas elméleti és gyakorlati tudással, kiemelkedő tudományos képzettséggel, felkészültséggel rendelkezik, mondta Bakondi György sajtószóvivője, Petróczi Tímea, ezért a katasztrófavédelem oktatási központjában, a rendőrtiszti főiskola katasztrófavédelmi tanszékén folytathatná munkáját és számítanak rá a 2012-ben induló közszolgálati egyetem létrehozásában. A felajánlott lehetőségek közül választhat Lauer János. A régi igazgatónak gondolkodási ideje van, hiszen a felajánlott lehetőségek Budapesten vannak. Az új vezetőt június közepén nevezi ki az országos katasztrófavédelmi igazgató, személye már ismert, de nem publikus, mondta a szóvivő. A megyei igazgató beiktatása nyilvános lesz. Jelenleg az új vezető szakmai felkészítése folyik, mondta Petróczi Tímea.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!