Hírek

2009.06.27. 02:29

Leltár a boltban

Veszprém - A kereskedelemben nem ismeretlen fogalom a leltározás. Két hónappal ezelőtt még nagy volt a leltárhiány, mára javult a helyzet. A legjobb, hogy van mit számba venni, nem ment tönkre a bolt - kommentálta a miniszterelnökkel készült interjút Vágó Péter, a Kisosz megyei elnöke.

Kiss Nikolett

- Beletettük a mérleg egyik serpenyőjébe a megszorító intézkedéseket, most várjuk, hogy a mérleg átbillenjen, és érezzük a jó felét is. Utána kiderül, milyen árat fizetünk mindezért. Tisztára, mint amikor vásárolunk - mondta Vágó Péter. A kereskedő megnézi, mire költött sokat, és rájön: ez az adminisztráció. Húsz éve szeretné valamennyi kormány csökkenteni az adminisztrációs előírásokat, és azóta valamennyinek csak bonyolultabb rendszereket sikerült alkotnia. A kereskedők, vendéglátósok, egyéni és társas vállalkozók széles rétegét képviselő megyei szervezet elnöke szerint, ha a lakosságnak van munkahelye és van jövedelme, jól megy a kereskedőnek is. Sajnos a kiskereskedelmi forgalom összességében visszaesett, és a forgalmi adó emelkedése csak most jön. A kis üzletek harmada a csőd felé közelít.- Most már csak azt kell eldönteni, ki vezeti a boltot ! - fűzte hozzá Vágó Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!