Vármegyei foci

6 órája

Nagy a tétje a tihanyi derbinek

A következő hétvégén sem maradunk rangadó nélkül, a Tihany-Balatonalmádi meccsnek például elég nagy a tétje. A 11. fordulóval folytatódik a Veszprém vármegyei foci első osztályának bajnoki küzdelemsorozata.

Horváth Gábor

Izgalmasan alakul idén a Veszprém vármegyei foci első osztályú pontvadászat. Legutóbb a még veretlen csapatok közül az Úrkút SK, meglepetésre, otthon botlott, a pápaiak viszont újra nyertek és a tabella élére álltak. Az élmezőnyben ott van még a Tihanyi FC (amely az előző körben alulmaradt a Perutz Stadionban), és a Balatonfüredi USC (amely bravúrt ért el Úrkúton). Meg kell említeni a remek szezont futó várpalotaiakat, illetve a címvédő Balatonalmádi SE-t, amely jó formába lendült, de még csak hét bajnokin van túl.

A tizenegyedik fordulóval folytatódik a Veszprém vármegyei foci első osztályú pontvadászat. Tihanyban derbit rendeznek.
A tizenegyedik fordulóval folytatódik a Veszprém vármegyei foci első osztályú pontvadászat. A várpalotaiak legutóbb kikaptak, de otthon még hibátlanok
Fotó: Nagy Lajos / Forrás:  Napló

Veszprém vármegyei foci: a 11. forduló érdekességei

Kezdjük a hétvége legnagyobb rangadójával: a Tihanyi FC-Balatonalmádi SE összecsapáson komoly a tét, a győztes tapadni tud a legszűkebb élmezőnyre, míg a vesztes kicsit lemarad. A tihanyiaknak (2. hely, 9 meccs, 21 pont) legutóbb nem volt esélyük Pápán (2-5), a címvédő (6. hely, 7 meccs, 16 pont) viszont egy ötmeccses veretlen szériában van, az előző négy találkozóján pedig mind begyűjtötte a pontokat.

Az éllovas Perutz FC (1. hely, 8 meccs, 22 pont) ahhoz a Várpalotához (5. hely, 9 meccs, 18 pont) látogat, amely remek eredményeket ért el a szezon elején, legutóbb viszont kikapott az Ajka Kristálytól idegenben. A VBSK hazai környezetben még hibátlan ebben az idényben.

Az úrkútiak (3. hely, 8 meccs, 19 pont) Gyulafirátóton lépnek pályára a játéknapon, vereségük után minden bizonnyal javítani szeretnének és erre meg is van minden esélyük az előző hét körben vesztes FC RAC (14. hely, 10 meccs, 3 pont) ellen.

A Balatonfüredi USC otthon, a Kristály idegenben esélyes az újabb sikerre, az FC Zirc-Sümeg VSE és a Devecser SE-Csetény SE találkozó szoros küzdelmet hozhat.

A játéknap programja, szombat, 12.00: Várpalotai BSK – Frutti Drink-Perutz FC, 14.00: FC Zirc-Sümeg VSE, Devecser SE-Csetény SE, Fűzfői AK-Ajka Kristály, Tihanyi FC-Balatonalmádi SE. Vasárnap, 14.00: FC RAC-Úrkút SK, Balatonfüredi USC-Péti MTE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában