Röplabda

16 órája

Vereség a nyitányon

A Kaposvár otthonában kezdte meg a szereplését a Szent Benedek Röplabda Akadémia a női Extraligában. A rajt nem sikerült jól, ugyanis a Balaton-parti röpisek háromszettes vereséget szenvedtek el.

Balogh Dávid

KNRC–Szent Benedek RA 3:0 (14, 17, 8)

Vereség a nyitányon
Vereség a Balatonfüred első meccsén
Fotó: Facebook/Szent Benedek RA

Kaposvár, 515 néző. V.: Halász E., Horváth M.

KNRC: Grabovska 1, Fayad 17, Horváth L. 5, Kojundzsics 9, Pezelj 10, Szerényi 10. Csere: Rády (liberó), Godó 3, Kotormán. Edző: Vincent Lacombe.

SZBRA: Szuszics 2, Jelinková 4, Szabó K., Kapronczai 4, Glibic 10, Hőbe 1. Csere: Nagy E. (liberó), Krakoczki. Edző: Tomás Varga

Óriási lendülettel vetette bele magát a mérkőzésbe a KNRC, amellyel a balatonfürediek nem tudtak nagyon mit kezdeni, volt, hogy 15-4-et mutatott az eredményjelző. Az előnyt nem herdálta el a hazai alakulat, és könnyedén nyerte meg az első szettet (25-14).

A második szett eleje szorosabb játékot hozott, 7-7-ig tudott kapaszkodni a Balatonfüred, ám ekkor újra fokozatot tudott váltani a Kaposvár, az ütős válasz azonban elmaradt az SZBRA részéről. A hajrában ugyan kozmetikáztak a vendégek az eredményen, de így sem tudták megszorongatni a hazaiakat (25-17).

Az utolsó szettben teljesen elfogyott a Füred, a KNRC pedig higgadtan és magabiztosan zárta le a mérkőzést (25-8).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában