Vármegyei foci

2 órája

Fociderbi lesz hétvégén a pápai Perutz Stadionban

Az éllovas Tihanyi FC Pápára látogat, a második helyen álló úrkútiak a Balatonfüredet fogadják. A tizedik fordulót rendezik hétvégén a Veszprém vármegyei foci első osztályban.

Horváth Gábor

A hétvége párosításai közül kiemelkedik a Tihanyi FC pápai vendégjátéka. Kilenc játéknap után a félszigetiek vezetik a Veszprém vármegyei foci első osztály tabelláját, a TFC eddig 21 pontot szerzett. A harmadik Perutz FC 19 egységgel rendelkezik, de egy bajnokival kevesebbet játszott, mint a tihanyiak. A pápai alakulat még nem talált legyőzőre ebben az idényben, mostani ellenfele pedig sorozatban ötször nyert, így minden bizonnyal izgalmas összecsapást látnak majd a kilátogató szurkolók. Érdekesnek ígérkezik a második pozíciót elfoglaló, még szintén veretlen Úrkút SK (19 pont) és a Balatonfüredi USC találkozója is. A BUSC (amely két mérkőzéssel többet játszott, mint az úrkútiak) 16 ponttal jelenleg az ötödik a tabellán. Jó formában van a címvédő Balatonalmádi SE, amely az előző két körben alulmaradó Zircet látja vendégül. Három esélyesnek tűnik az Ajka Kristály és Várpalotai BSK összecsapása, Szentantalfán pedig azonos pontszámmal álló együttesek lépnek pályára a vármegye I-ben.

A tizedik forduló következik a Veszprém vármegyei foci első osztályban, ahol összecsap egymással az éllovas Tihany és a harmadik Pápa
A Veszprém vármegyei foci első osztályban összecsap egymással az éllovas Tihany és a harmadik Pápa. A Zirc (narancs-feketében) a címvédővel játszik
Fotó: Nagy Lajos / Forrás:  Napló

Veszprém vármegyei foci első osztály: a 10. forduló programja

Szombat, 14.30: Úrkút SK-Balatonfüredi USC, Perutz FC-Tihanyi FC, Ajka Kristály SE-Várpalotai BSK.

Vasárnap, 14.30: Sümeg VSE-FC RAC, Balatonalmádi SE-FC Zirc, Csetény SE-Fűzfői AK, Szentantalfa NVSE-Devecser SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában