Rátóti futóesemény

2024.10.01. 12:22

Csikótojás trail: Alíz gyógyulását is támogatják

Félmaraton, kutyás futás, túrázás és unikornisos gyermekfutam mind-mind része az október 6-ára meghirdetett Wes-Prem Customs V. Rátóti Csikótojás Trail terepfutóversenynek.

Horváth Gábor

A gyulafirátóti program vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik a félmaratoni és a 10,5 kilométeres távok rajtjával, tíz perccel később indulnak a hat kilométerre vállalkozók, rögtön utánuk pedig a kutyás futás (6 km), valamint a túrázás (6 km) résztvevői. A szervezők két gyermekfutamot hirdettek meg, a 6-14 évesek egy kilométert futnak, a 6 év alattiak pedig Elvíra szárnyaló unikornisai név alatt 500 méteres távot teljesítenek.

A verseny központja a gyulafirátóti futballpálya, a távokra még a helyszínen is lehet nevezni. A célba érkezők érmet kapnak, a leggyorsabbak pedig külön díjazásban részesülnek. Az esemény jótékonysági célt is szolgál, a résztvevők az időmérő chip letéti díjával egy beteg kislány, Alíz gyógyulását támogathatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában