Labdarúgás

1 órája

A Balaton-partiak idegenben nyertek fontos meccset

Alsóházi rangadón növelte pontjai számát a Balatonfüredi FC vasárnap a labdarúgó NB III-ban. A Balaton-partiak idegenben nyertek fontos meccset.

Horváth Gábor

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Komárom VSE- Balatonfüredi FC 0-1 (0-0)

Alsóházi rangadón növelte pontjai számát a Balatonfüredi FC vasárnap a labdarúgó NB III-ban. A Balaton-partiak idegenben nyertek fontos meccset.
A Balaton-partiak idegenben nyertek fontos meccset. Irmes Dávid bombagólt lőtt
Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Komárom, 100 néző. V.: Muhari. Komárom VSE: Ásványi – Óvári (Bartos, 75.), Vukasovic, Horváth R., Sandal, Köles, Tímári (Szénási, 75.), Harangozó (Kubicsek, 63.), Nagy Z. (Csöngei, 84.), Múcska, Nagy Zs. Edző: Horváth Csaba.

Balatonfüredi FC: Iváncsics – Rédling, Farkas, Tóth L. (Juhász, 65.), Imre, Sárossy, Mayer G., Burucz, Kalmár (Berzsenyi, 65.), Tóth G., Irmes (Szabó B., 79.). Edző: Szabados Tamás. 

A levonuló árvíz és a sok eső megtette hatását, rendkívül mély talajú pályán esett egymásnak a két gárda az északnyugati csoport 10. fordulójában

Az első játékrész első felében inkább a vendégek akarata érvényesült, uralták a játékot, igazi gólhelyzet nélkül. A félidő második felében a hazaiak átvették az irányítást, és a 43. percben kétszer is veszélyeztettek, de először Iváncsics, majd a kapufa hárított. 

A második félidő hatalmas vendéghelyzettel indult, ziccer maradt ki.

A 69. percben aztán Irmes kapott jó indítást a bal oldalon, csinált egy cselt befelé, majd a 16-os sarkáról óriási bombagólt lőtt a hosszú felső sarokba, 0-1.

A folytatásban erősített a hazai csapat, próbálta beszorítani a BFC-t, de a füredi védelem jól állt a lábán, sőt egy kiváló ellentámadás végén Juhász lőtt a kapu mellé óriási helyzetben.

A hátralévő időben az eredmény nem változott, a BFC nagy lelkesedéssel és okosan játszva megtartotta előnyét.

„Hatpontos” találkozón szerzett győzelmet a végig kiválóan teljesítő Füred az edzőváltáson átesett komáromi csapat ellen.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

Szabados Tamás: - Nagyot küzdöttek a srácok, több ziccerünk is volt, megérdemelten nyertünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában