Röplabda

2024.09.11. 15:56

Tornagyőztes a VESC röplabda csapata!

A női röplabda NB I-ben szereplő VESC együttese Szlovákiában vett részt felkészülési tornán. Mészáros Péter együttese remek formában küzdött, és végül veretlenül szerezték meg a győztesnek járó kupát.

Balogh Dávid

Az első találkozójukat a bakonyiak a szlovák Extraligás Trnava ellen játszották, ahol könnyed 3-0-s sikert arattak. A VESC a folytatásban sem lassított, a szintén élvonalbeli házigazdák (VK Spartak UJS Komárno) legyőzése után pedig már a tornagyőzelemért játszottak.

A bakonyiak az utolsó meccsüket az NB I-es újonc Tatabánya ellen vívták, a harmadik győzelmük pedig egyben azt is jelentette, hogy első helyen zárták 3. Coviani Kupát.

Jól halad a veszprémiek felkészülése 
Fotó: VESC/Facebook

– Négy hét edzés után ideje volt, hogy új impulzusok érjenek minket. Minden szettben más felállásban játszottunk a tornán, mindenki játéklehetőséget kapott és úgy gondolom, hogy mindenki meg is hálálta a bizalmat. Voltak jó pillanataink, voltak kevésbé jók, örülünk, hogy győzni tudtunk, dolgozunk tovább – értékelt Mészáros Péter a klub honlapján.

Eredmények: HIT UCM Trnava - VESC 0:3, VK Spartak UJS Komárno - VESC 0:3, VESC - Tatabányai RSE 3:0.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!