Vármegyei foci

2024.09.03. 13:06

Hajrában esett góllal nyert az Ugod hazai pályán

A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának legutóbbi fordulójában öt mérkőzést rendeztek meg. A hazai csapatok közül csak az Ugod és a Badacsonytomaj távozhatott a pályáról három ponttal.

Balogh Dávid

Badacsonytomaji SE–TIAC VSE 6–2 (3–1)

Badacsonytomaj. Badacsonytomaji SE: Hajnal – Kovács M. (Horváth N.), Tobak (Szombathelyi M.), Horváth D. (Farkas D.), Ódor, Farkas G. (Pál), Csík (Szombathelyi F.), Sebők, Kiss L., Giczi, Hegedűs.

TIAC VSE: Ságvári – Kertész, Orbán, Szőke, Makacsek-Molnár, Rosta (Kajdi), Kóródi (Bedics), Zsámbéki (Horváth A.), Kiss P., Marton, Horváth R.

Gólszerzők: Ódor (2), Tobak, Giczi, Kovács M., Marton (öngól), ill. Kóródi, Horváth R.

Kiállítva: Szombathelyi F. (86., Badacsonytomaji SE).

A Badacsonytomaj magabiztosan játszott hazai pályán, a jó erőkből álló TIAC ellen. A tomajiak az első félidőben is eredményesek voltak, de a második játékrészben döntötték el a három pont sorsát és nyertek négy góllal.

A Badacsonytomaj hatszor volt eredményes a TIAC ellen 
 Archív fotó: Nagy Lajos

FAK-Peremarton–Meta-Léra Magyarpolány SE 1–1 (1–0)

Berhida. FAK-Peremarton: Barna – Horváth K. (Hegyi), Lujber (Sipos), Varga R., Lendvai, Szabó A. (Márffy), András N., Rapatyi (Laki), Dufek (Szabó B.), Gráczer (Bagi), András Sz.

Meta-Léra Magyarpolány SE: Paksi Ár. – Kulman Gy., Paksi Áb., Vass (Bordás), Svolik (Polt B.), József (Polt P.), Kulman B., Juhász, Döbrösi, Csipszer (Frei, Czirók), Sárkány.

Gólszerzők: Horváth K., ill. Juhász.

A FAK-Peremarton a Magyarpolány együttesét fogadta a második fordulóban. Egy korai góllal a hazaiak szereztek vezetést, de a második félidőben kiegyenlítettek a múlt évben még vármegyei I. osztályban szereplő Magyarpolányiak. A sok helyzet ellenére újabb gól nem született, így pontosztozkodás lett a vége.

Kamond FC–Gostech PV Öskü FC 2–3 (1–0)

Kamond. Kamond Fc: Péter – Hajmási, Márkus, Nagy R., Németh J., Varga P., Mészáros, Tomor, Sütő, Dékány, Papp M.

Gostech PV Öskü FC: Zimmermann (Bálint) – Hornyák G., Szurok (Hornyák Á.), Jancsek B., Hulka, Szabó G., Csapó, Papp R., Zsupek, Zorigt, Janás.

Gólszerzők: Márkus, Mészáros, ill. Hulka (2), Zorigt.

Kiállítva: Nagy R. (88., Kamond FC).

A Kamondra nagy feladat várt, ugyanis a címvédő Ösküt fogadta. A találkozó végig jó iramú volt, és sokáig vezettek a hazaiak, de Hulka Bence vezetésével három perc alatt megfordították a találkozót az ösküiek, és végül ők gazdagodtak három ponttal.

Csabrendek FC–Ősi PSK 1–3 (1–3)

Csabrendek. Csabrendek FC: Kovács B. – Nagy A., Farkas L. (Pap), Molnár G. (Arany Richard), Tanai, Simon (Arany), Fazekas, Szerencse, Turcsi, Kalmár, Szabó K.

Ősi PSK: Lencsés – Tolner T., Nagy D., Kovács K. (Szűcs), Molnár B., Horváth L., Szabó D., Alföldi, Tolner A. (Marton), Kucsera, Tolner B.

Gólszerzők: Fazekas, ill. Horváth L. (2), Molnár B.

A Csabrendek már a 10. percben hátrányba került, a jó futballt játszó Ősiekkel szemben. A találkozón a vendégek akarata érvényesült, és végül ők is hagyhatták el jobb szájízzel a játékteret.

Edeltech Ugod SE–Balatonszepezd ÖKSC 3–2 (2–1)

Ugod. Edeltech Ugod SE: Márkus – Herber, Kiss B., Palkovics (Bojnár), Zsirai, Szécsi, Kundi (Friss), Nagy Á. (Nagy L.), Farkas B., Krébesz, Zsoldos.

Balatonszepezd ÖKSC: Radnai – Humli (Molnár E.), Kovács K., Czipp (Balázs), Burcsik (Horváth A.), Kiss J. (Horváth P.), Borbély, Schalbert (Mészáros), Zömbik, Vati (Primusz), Szokolai.

Gólszerzők: Szécsi, Palkovics, Krébesz, ill. Kiss J. (2).

Igazi rangadót vívott az Ugod a Balatonszepezddel. A hazaiak a 15. minutumban már 2-0-ra vezettek, de a Balaton-partiak Kiss János duplájával kiegyenlítettek a második játékrész elején. A jó iramú meccs végén jött a dráma, és a 88. minutumban Szécsi góljával az ugodiak nyerték meg a derbit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!