Ünnepélyes köszöntő Tapolcán

2024.09.02. 10:00

A bajnokot köszöntik

Tapolca Város Önkormányzata ünnepélyesen köszönti a párizsi olimpiáról hazatérő Siklósi Gergely olimpiai bajnok párbajtőrvívót szeptember 7-én.

Tóth B. Zsuzsa

Az ünnepség 19.15-kor kezdődik találkozóval az Olimpiai bajnokok emléktáblájánál a Deák Ferenc utcában, majd faültetés lesz a bajnok tiszteletére a Hősök terén, azt követően fáklyás felvonulás indul a Keszthelyi út–Alkotmány utca útvonalon a Csermák József Rendezvénycsarnokig, ahol köszöntőbeszédek hangzanak el, közös ünneplés, élménybeszámoló, pódiumbeszélgetés lesz, és felidézik a legszebb pillanatokat a kivetítőn.

Siklósi Gergely
Siklósi Gergely
Fotó: MTI/ILLYÉS TIBOR

A program kiemelt vendége Boczkó Gábor, a Magyar Vívószövetség szövetségi kapitánya, olimpiai ezüst- és bronzérmes párbajtőröző lesz, valamint vendégek még a tapolcai olimpikonok: Gaál Zsóka és Lakos Nikoletta sakkolimpikonok, Mádl Ildikó kétszeres olimpiai bajok sakkozó és Rédli András olimpiai bronzérmes párbajtőröző. A programon a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar működik közre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!