Foci NB III

2024.08.11. 21:03

Egy pontot szerzett a Veszprém idegenben

Két siker után döntetlent ért el a labdarúgó NB III-ban a Veszprém. A bakonyiak vasárnap már a negyedik percben vezettek idegenben, végül egy pontot szereztek.

Horváth Gábor

A veszprémiek továbbra is veretlenek ebben az idényben

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

III. Ker. TVE-VSC 2015 Veszprém 1-1 (1-1)

Budapest. V.: Sipos. III. Ker. TVE: Simon – Bekker, Fodor, Hegyi (Vankó, 59.), Szabó M. (Zsembery, 76.), Cseszneki, Erdei, Pálvölgyi, Szalka (Árva, 59.), Buda (Kleisz, 59.), Bence. Edző: Harmati Tamás.

Veszprém: Kemenes – Görgényi, Dobsa, Kószás, Puska (Major N., 66.), Tömösvári (Molnár B., 66.), Somogyi, Baldauf (Volter, 46.), Csepregi (Szabó K., 46.), Nagy R., Kiss M. Edző: Imrik László.

Kiállítva: Dobsa (93.).

A Veszprém két sikerrel, a III. Ker. TVE két vereséggel indította a szezont – a fővárosiak nagyon fogadkoztak, hogy ezúttal javítanak.

A 4. percben Tömösvári Bálint megszerezte a vezetést a vendégeknek, akik gyorsan, a 12. percben válaszolni tudtak. Bencze Márk gólja volt az első, amit a Veszprém kapott ebben az idényben.

Küzdelem volt, helyzetek akadtak, de több gól nem esett, döntetlenre végeztek a felek. A Veszprém legközelebb, augusztus 18-án a Budaörsöt fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!