Röplabda

2024.06.29. 15:00

VIII. Országos rendőr mix strandröplabda bajnokság

A sporteseményt 2024. június 28-án rendezték meg Gyenesdiáson. A rendezvényt Dékány Balázs rendőr dandártábornok, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Dr. Vereckei Csaba Iván rendőr dandártábornok, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg. A versenyt a Játékstrandon tartották, ahol 16 csapat 114 résztvevője vett részt.

Veol.hu

Eredmények:

  • Az első helyet a Készenléti Rendőrség csapata szerezte meg.
  • A második helyezett a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata lett.
  • A harmadik helyen a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett.

A díjátadáson részt vettek többek között Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, Dr. Horváth Ádám István rendőr ezredes (a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgatója), Rostás Tibor rendőr alezredes (főosztályvezető-helyettes) és Góth Imre (Gyenesdiás alpolgármestere).

A sporteseményt 2024. június 28-án rendezték meg Gyenesdiáson
A sporteseményt 2024. június 28-án rendezték meg Gyenesdiáson
Forrás:  Police.hu

 

További díjakat is kiosztottak:

  • A legsportszerűbb csapatnak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság játékosai jártak.
  • Tárgyjutalmakat adtak át a Győr-Moson-Sopron, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar és ORFK-ROKK-NEBEK csapatainak.
  • Dr. Zombor-Marx Helga rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata vezetője tárgyjutalmakat adott át.
  • Dr. Hudák Henrietta (Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság), Farkas Bence (Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság) és egy békési játékos is részesült tárgyjutalomban.
  • Különdíjakat kaptak még a Békés és Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatai, valamint a Készenléti Rendőrség és a Fejér, Somogy megyei csapatok.
  • A Gyenesdiás nagyközség polgármesteri hivatalának díját a Hajdú-Bihar és Zala megyei játékosok vehették át.
  • További díjazottak között szerepeltek Dr. Hideg-Göblyös Rita és Rantal Béla.

A legtechnikásabb játékosoknak járó Euronics különdíját Tamás Gábor (Fejér megyei) és Haász Judit (Készenléti Rendőrség) kapta meg, míg a Beurer-Hungária Kft. különdíját Lakatos Attila (Készenléti Rendőrség) és Antal Anett (BRFK csapattag) vehette át.

A rendezvény támogatói között szerepeltek a Magyar Röplabda Szövetség, az Allianz Hungária, a Beurer-Hungária Kft., a Hungarocontrol Zrt., a Gyenesdiás Nagyközség Polgármesteri Hivatala, az Euronics Műszaki Áruház és a Nyugat-balatoni Regionális Sportcentrum Egyesület Gyenesdiás. - Írja a Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!