Felkészülés

2024.06.26. 11:23

Öt edzőmérkőzést játszanak az ajkaiak

Múlt héten megkezdődtek az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkánál. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hatan távoztak az együttestől, és eddig három érkezőt jelentett be a klub, valamint ketten visszajöttek kölcsönből. Öt felkészülési mérkőzést kötöttek le a bakonyiak a bajnoki rajtig.

Balogh Dávid

Schindler Szabolcs tanítványai összecsapnak az NB II-es Gyirmóttal, az élvonalban szereplő Fehérvár FC-vel, a Csákvárral, a Veszprémmel és a frissen NB II-be jutott Tatabányával.

Az első felkészülési mérkőzést a zöld-fehérek most szombaton játsszák a Gyirmóttal 11 órakor idegenben.

Edzésbe álltak a bakonyiak
Fotó: FC Ajka

Nyári játékosmozgás az FC Ajkánál:

Érkezett: Kitl Miklós (BFC Siófok), Major Gergő (BFC Siófok), Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd), Doncsecz Levente (Szeged-Csanád Grosics Akadémia – kölcsönből vissza), Nagy Benjámin (Balatonfüredi FC – kölcsönből vissza).

Távozók: Babos Bence (Fehérvár FC – kölcsönből vissza), Forgó Milán (Vasas FC – kölcsönből vissza), Fiáth Bence (Budafoki MTE – kölcsönből vissza), Görgényi Dávid (VSC Veszprém), Présinger Ádám (?), Szűcs Kristóf (?)

A labdarúgó NB II új szezonjának első játéknapja július 28-án lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!