Labdarúgó NB II

2023.10.17. 11:19

Szép siker az ajkai hölgyektől

Bár hátrányba került, magabiztosan győzött az FC Ajka NB II-es női labdarúgócsapata hazai pályán, a bajnokság hatodik fordulójában.

Horváth Gábor

Az ajkaiak sikert ünnepelhettek a Kelen SC elleni bajnokit követően Fotó: FC Ajka

Az ajkaiak a Kelen SC-t fogadták a játéknapon. A vendégek a 41. percben vezetést szereztek, de Tamás-Kovács Bernadett értékesített büntetőjével még az első félidőben egyenlített a házigazda. A szünet után remekül folytatta az FC Ajka, a 48. percben Tömböl Piroska vezetést szerzett a hazaiaknak. A végeredményt Hered Petra remek gólja állította be a 83. percben.

Az ajkaiak kilenc ponttal a hatodik helyen állnak a bajnokságban, legközelebb, október 22-én, vasárnap a Vasas Kubala Akadémia vendégei lesznek.

Az NB II nyugati csoportját a Pápai ELC vezeti, a hibátlanul menetelő PELC ebben a fordulóban nem lépett pályára.

Eredmény: FC Ajka-Kelen SC 3-1 (1-1). Ajka. V.: Tóth. FC Ajka: Császár – Daru (Papp, 36.), Schultz, Tömböl, Tamás-Kovács, Fogl (Balassa, 65.), Csik, Kádi, Hered (Vajas, 85.), Vattai (Szájli, 46.), Császár. Edző: Sipos Tamás.

Gólszerző: Tamás-Kovács (45.), Tömböl (48.), Hered (83.), ill. Dura (41.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában