Bulvár-celeb

2 órája

Ördög Nóra elárulta: ebben az egy dologban nem következetes

Ördög Nóra megszólalt a gyermeknevelés nehézségeiről.

MW

Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Ördög Nóra hamarosan ismét a zsűri székébe ül a Dancing with the Starsban. Tízéves versenytáncos múltja miatt profi szemekkel figyeli majd a produkciókat, és néha természetesen kritizálnia is kell a versenyzőket.

Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal együtt két gyermeket, Micit és Vencit nevel. Édesanyaként is szigorú, sokkal szigorúbb, mint férje.

Kettőnk közül én vagyok a szigorúbb, de akadnak olyan helyzetek, amikor a férjemhez fordulok azzal, hogy „Ezt most neked kell helyre tenned!” Palkó ilyenkor megfelelő hangsúllyal szól a gyerekekre, és ez hat. Mert ha apa ritkán, de szigorú, akkor annak oka és súlya van – mesélte Ördög Nóra a Bors szemléje szerint a hot! magazinnak.

Ördög Nóra azt is elárulta, bár rengeteg családban kőbe van vésve, hogy a gyerekeknek korán ágyban a helye, náluk ez nincs így.

Ebben nem vagyunk következetesek. A gyerekeim eléggé „hippi módon” kitolják a napokat. Nagy az igényünk a közös családi estékre, arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Éppen ezért tíz óra előtt nem igazán szoktak lefeküdni a gyerekeim. De szerencsére közel lakunk az iskolához, és a tanítás csak fél kilenckor kezdődik – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!